Svjetski dan zdravlja – mjerenje raspoloženja 7.4.2017. na Zrinjevcu!

Poštovane kolegice i kolege,

u povodu Svjetskog dana zdravlja psiholozi su aktivni i pozivaju sve kolegice i kolege na Mjerenje raspoloženja koje će se provoditi u Zagrebu na Zrinjevcu 7. travnja od 15.00 sati nadalje. Istovremeno će se predstaviti rezultati Mjerenja raspoloženja provedenog u 10.Tjednu psihologije na uzorku od preko 5000 ispitanika u dobi od 9 do 94 godine u 39 gradova u Hrvatskoj. Pozivamo sve kolegice i kolege – dođite i “Zažutite Zrinjevac” te sudjelujte u ovoj akciji!
Akcija Mjerenja raspoloženja najavljena je danas u emisiji Ordinacija na Radio Sljemenu gdje je o aktualnim problemima struke, ali i o Svjetskom danu zdravlja govorila Andreja Bogdan, predsjednica Stručnog razreda za kliničku psihologiju HPK.
Ovo je prilika da predstavimo i svoj rad u privatnoj psihološkoj praksi stoga dođite, ponesite svoje „vizitke“ i podijelite ih. Tko, ako ne mi? Kada, ako ne sada? Sigurni smo da ne želite biti dio većine koja stalno prigovara i kuka nad statusom psihologa u društvu već se aktivno uključiti u rješavanje postojećih problema. Sutra je već nova prilika za to. Želite li ju iskoristiti?

Sekcija psihologa u medicini rada.

This entry was posted on Thursday, April 6th, 2017 at 15:31 and is filed under Bez kategorije. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Ostavite svoj komentar!