Usvojen prijedlog zakona o prestanku rada HZZOZZR-a!

Na sjednici Vlade RH od 11. studenog 2010. pod 1.3 točkom dnevnog reda usvojen je i prijedlog zakona o Prestanku važenja zakona o zdravstvenom osiguranju zaštite zdravlja na radu kojeg možete skinuti ovdje.

Dobro je što se u tome zakonu utvrđuje sljednik HZZOZZR-a, a to je  HZZO (u zadnjem pasusu na 1. stranici), koji će preuzeti poslove prema Zakonu o zdravstvenom osiguranju  zaštite zdravlja na radu, ali, odmah u sljedećoj rečenici, na sljedećoj stranici, utvrđuje se prestanak važenja Zakonu o zdravstvenom osiguranju  zaštite zdravlja na radu…

This entry was posted on Saturday, November 13th, 2010 at 10:10 and is filed under Bez kategorije, Novosti. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 komentara na: “Usvojen prijedlog zakona o prestanku rada HZZOZZR-a!”

  1. draženka komentira:

    i što ćemo sada, ima li tko kakvih informacija što će biti i kako će biti tretirana psihološka djelatnost?

  2. admin komentira:

    Ne, ali negdje sam naišao na dopis sa sastanka UO HZMR sa HZZ-om gdje daju garancije da neće biti nikakvog “pravnog vakuma” i da će, sukcesivno, sve biti jednako kao i prije sa HZZOZZR-om. Kad nađem/ skeniram taj dopis postavit ću ga na psihometar.info. Pozdrav, S.

Ostavite svoj komentar!